Nya maträtter provade

Är bara tvungen att ge mig själv en klapp på axeln för min prestation i tisdags.
Slog rekord i antalet steg jag tagit under en dag sedan jag köpte min Garmin Vivosmart. Med tanke på allt rännande jag gjorde under dagen är jag inte förvånad.
 
Dagens stegmål var 10299 och detta slogs med råge:
 
Som sagt var..riktigt stolt men öm i benen :)
 
 
Igår åt vi något som man kan kalla potatislasagne eller en variant av moussaka

Består i princip av köttfärssås, potatis och ost och blev tre portioner för 9pp/portion.
 
Idag har sambon gjort fiskburgare. Första gången jag smakade just denna typen av fiskburgare. Riktigt gott men otroligt mättande.

Själva burgaren i sig blev bara 4pp men tillbehören kan göra att det drar i väg en del. Detta är t.ex korvbrödsbagarns friscobröd  som är 6pp.
 
Fick samtal från chefen på landstinget idag, rekryteringsprocessen för receptionisttjänsten hade dragit ut en del på tiden tydligen.
Tyvärr så gick tjänsten till en annan sökande vilket chefen beklagade för hon tyckte verkligen att vi hade fått en bra kontakt och att jag hade passat ypperligt för tjänsten. Tjänsten gick till en kvinna som jobbat inom landsting förut och jobbat med landstingens datorsystem tidigare och det var det som det föll på.
Hon frågade om hon fick behålla mitt CV och om någon annan tjänst skulle dyka upp där hon tycker jag skulle passa. Hon hade tydligen börjat inom ett annat projekt och de kan i framtiden behöva duktiga administratörer.
Så vi får hålla tummarna att hon hör av sig inom snar framtid eller att jag får tag på något annat.
 
Det som jag tycker är mest märkligt inom jobbsökarbiten just nu är att jag inte hörde ett ord från landstingets växel angående deras rekryteringsprocess. Sökte jobb hos dem för säkert en månad sen och jag kan tycka att med mina meriter att jag borde i alla fall vara aktuell för en intervju, har inte hört ett ljud.

Nåja bara att kämpa vidare och jag har en känsla av att jag kommer slå stegrekord i helgen när jag ska till Ullared. Lovar att komma med en rapport om detta efter helgen!

När sambon lagar mat!

Thailändsk fisksoppa för 7pp bjöds det på idag:
 
Torsk,räkor,lätt kokosmjölk,ostronsås,varierande grönsaker,vatten,fiskfond,chili, koriander,ingefära och lime.
Otroligt gott!

Bloggportaltips!

Tänkte tipsa om en sida för er som vill följa viktbloggar:

Där samlar de flera viktbloggar under en portal, här kan du få tips och inspiration från bloggare som skriver om viktminskning, viktökning, motion och kost.
 
Perfekt läsning om man behöver tips,motivation och inspiration.