Mycket på gång

En kort resumé av de senate veckorna. Har varit fullt upp och har varit riktigt trött så det har varit lite si och så med dokumenterandet.
 
Den 9/8 firade jag och sambon treårig förlovningdag så jag fick lite blommor när sambon kom hem och sambon fick finlakrits.
 
 
Dagen efter tog jag mig runt på en liten löparrunda:
 
 
På fredagen så åkte vi till huddinge och mötte upp min svåger och smurfans kusin. Vi började med lunch innan vi gick till rådsparken så ungarna fick leka.
 

Efteråt så fikade hemma hos min mormor, hon blev riktigt glad när vi kom :)
Sedan åkte hem till mina föräldrar och åt middag.
 
Den 12e aug skulle vi på bröllop. Vi åkte efter en liten frukost, tog tåget till nyköping. Började med att gå runt lite på stan. Åt en lätt lunch på hellmans innan vi promenerade till clarion för att checka in.
Vi tog det lugnt på rummet innan vi började göra oss iordning för att gå till kyrkan och gå på bröllop.
 
 
Efter en väldigt fin vigsel så promenerade vi bort till nyköpingshus för mingel och middag.
Var god mat och trevligt bordssällskap. Det gjorde inget att man knappt kände någon sedan innan det var så lättpratat.
Efter middag och tal så var det dags för tårta. Lite annorlunda variant men väldigt fin och smart tänkt.
 

När dansen började satt vi mest och gäspade vi småbarnsföräldrar så när klockan var efter tolv så drog vi oss tillbaka till hotellet väldigt trötta. Var inte svårt att somna.
Vi sov länge nästa morgon innan vi tog oss ner till frukosten. Där hängde vi kvar rätt länge och pratade med bruden. Var sedan tvugna att ta oss upp på rummet för att packa iordning och checka ut.
Vi tog oss in till centrum för att ta en fika med min f.d svärmor.
Det var mycket trevligt att träffa henne och min f.d svåger igen och vi pratade ett bra tag innan vi var tvugna att gå bort till tåget och åka hem till mina föräldrar och hämta upp smurfan.
Tog en fika där innan vi åkte hem till uppsala igen. Åt middag i stan när vi kom tillbaka då klockan var mycket och vi var trötta.
 
På måndagen var förskolan stängd så jag och smurfan tog med oss smurfans kompis och hennes mamma till öppna förskolan och röjde järnet hela förmiddagen innan vi åkte hem för lunch.
Efter lunch så cyklade jag och smurfan bort till smurfans kompis så de fick leka och jag fick sitta och dricka kaffe och snacka skit.
 
 
Har varit mycket träning under veckan som prepp inför varvetmilen på lördagen den 19:e.
SSmurfan har tränat på sin cykling:
 
 
Den 18:e så var smurfan hemma från dagis. Vi utförde ärenden på stan innan vi tog oss till tandläkaren för kontroll.Hon sa att smurfan hade jättefina tänder och smurfan var jätteduktig.
Vi tog oss ut till Ikea för lunch efteråt.
 
 
Vår kompis kom över på lördagen och vi installerade bilbarnstolen i hennes bil.
Vi åkte bort till ultuna där varvetmilen skulle hållas och jag värmde upp lite.Som tur var hade det slutat regna i alla fall.
 
Blev jobbigt under rundan när solen värmde på och man själv hade klätt sig efter kyligare väder. ska försöka inte ha så mycket kläder nästa gång.
Var trött men nöjd över att ha orkat springa hela tiden utan att gå och höll ett jämnt och bra tempo hela tiden.
Sluttiden 1:01:05 var jag väl mindre nöjd med även om jag tog personbästa.
 
När pulsen gått ner så åkte vi ut till boländerna och åt en mycket sen lunch på chopchop innan vi åkte hem. En mycket trevlig dag.
 
På söndagen var jag iväg på bio med en kompis. Vi var och såg dumma mig 3. Den var rolig men inte bäst av de tre filmerna. Sambon jobbade men smurfan fick vara med sin kompis och var supernöjd.
Var och fikade efter bion och pratade om allt möjligt. Var så skönt att bara sitta ner och ta det lugnt för en gångs skull.
Köpte en duschsstång på vägen hem då vår gamla rasade i golvet dagen innan.
Åt middag hos våra vänner när sambon slutat jobbet.
 
Mycket träning även veckan efter för att träna inför tjejmilen den 2:a september. Jag varvar oftast gymmet med löpning.
Någon har roligt på mornarna i alla fall :D
 
 
Spelade spel på fredagen och tanken var att åka till furuvik på lördagen den 26:e men de visade sig ha stängt för säsongen så det fick bli en tripp till skansen istället.
Smurfan var inte på världens bästa humör så det blev en kämpig dag.
Ungarna lekte lite i ekorrparken och var till lill-skansen. Så mycket mer djurtittande blev det inte men vi hade trevligt.
Vi grillade hemma hos våra vänner när vi kom hem till uppsala igen och det vart väldigt sen middag, typ halv tio!
Detta var första gången som smurfan skulle sova över hos en kompis. Hon fick sova i en resesäng och det gick hur bra som helst. Så nu vet vi att det kommer gå bra när de ska vara barnvakter om ett par veckor.
 
Jag och sambon sov länge på söndagen vilket behövdes efter en sen kväll dagen innan.
Fick meddelande om att samobns bror skulle komma över vid 11 på förmiddagen så det vara bara att skynda sig på sedan och äta frukost och dra iväg och hämta smurfan.
 
Vi kom hem lagom tills sambons bror svängde in på vår gata.
Vi packade ur våra grejer hemma innan vi tog me oss bilstolen och en trött madame och installerade stolen i bilen.
Vi åkte ut till fullerö handel och tittade lite och åt lunch.
Jag och sambon hittade nya tallrikar och skålar samt ett vinställ som vi båda gillade.
Åkte hem och passade på att handla lite på vägen.
Sambons bror åkte hemåt och vi packade upp alla grejer.
 
Hade besök på kvällen av en kompis som vi bjöd på middag.
Det var mycket trevligt!
 

Jag mådde inte bra så det blev lite snedsteg denna kvällen. Köpte lösgodis med mig hem där en majoritet försvann under kvällen.
 
Under veckan så har jag tränat och fixat med lite jobbansökningar. I övrigt så har jag känt av lite förkylning så jag försöker motarbeta den genom att dricka varmt och knapra esberitox.
örjat lära mig att tycka om sushi igen så i måndags köpte jag med mig hem till lunch. Mycket gott.
 
Till middag den dagen blev det fläskkarré med kantarellsås och klyftpotatis.
 
 
 
Blev en del sås över så jag passade på att göra pastasås av det dagen efter till lunch genom att steka på mer kantareller och lite zucchini och hade på kokt pasta tillsammans med såsen.
 
 
 
Vikten har gått mycket upp och ner igen. när jag sköter mig och tränar ordentligt går jag ner massor men veckan efter så fallerar det och jag går upp igen. Vet inte om jag har någon mental blockering just nu eller om jag helt enkelt får vara stenhård och inte äta något fikabröd/godis/glass alls. Måste få ordning på det här nu.
 
I nästa inlägg så ska jag berätta om en mardrömshelg!
 
 
 
 

Kommentera här: