Roliga resultat!

På grund utav min envisa förkylning så har det inte blivit så mycket spring i trappor eller så intensiva träningspass men jag har gjort så gott jag kunnat. Jag har skött min kost och hållit mig inom mina points hela veckan.
Verkar som att det gav en ordentlig utdelning sedan förra veckan!
 
Var på invägning på VV igår efter att ha hämtat smurfan på dagis. Tanken var ju att bara väga in mig och sedan åka hem men som tur var så kom sambon med ett tidigare tåg från jobbet så han kunde hämta upp smurfan vid VV så jag kunde gå på möte :)
Ställde mig på vågen och fick svaret på varför jag inte gick ner något förra veckan, kroppen gjorde helt enkelt en kraftansträngning för att kunna gå ner 1,4 kg till denna veckan istället!
 
Detta innebar antuligtvis att jag skulle få mitt efterlängtade diplom men både jag och coachen tyckte det var lite futtigt med -10kgs diplom när man gått ner över 30 så det fick bli nästa nivå istället. Ett -25kg diplom:

 
En fantastisk torsdag om man ignorerar det kassa vädret :D
 
Jag och smurfan tog sedan en varsin banan efteråt i väntan på att sambon skulle komma och hämta upp henne.

Mötet handlade denna veckan om motivation och jag kan säga att det inte är en bristvara nu när man ser hur bra det går!
Förutom mitt nästa mål på -35kg så har jag även målet att nå under 80 tills vi ska åka till gran canaria, det är inte omöjligt men det gäller att kämpa ordentligt.
 
Efter mötet åkte jag hem och möttes av en sambo som inte kom in i huset, våra tags fungerade inte till ytterdörrarna :/
sambon ringde till jouren men undertiden han pratade med dem så kom en låssmed och öppnade, var tydligen ett stort fel så många drabbades. Problemet kunde inte heller åtgärdas under kvällen utan han fick återkomma dagen efter.
Man får hoppas att man kommer in i huset i eftermiddag när man kommer hem.
 
Imorgon hoppas vi på fint väder och att min syster med familj kommer över på valborgsfirande, mösspåtagning och middag :)
 
Ska försöka mig på ett träningspass ikväll sen ska jag bara ta det lugnt ett par dagar och bota min förkylning.
Nästa vecka jobbar jag bara en dag så jag ska nog hinna krya på mig ordentligt :)