Konsumenttest, träning och helgplaner

Varit bra vecka viktväktarmässigt. Har kört mina inplanerade pass och ätit inom mina points.
Jag tror dock inte det räcker för att knipa det där målet på -40 på invägningen ikväll men då får det vara så. Det kommer när det kommer :)
 
Igår slutade jag lite tidigare pga ett läkarbesök men efter det så hade jag faktiskt lite egentid på stan för en gångs skull. 
Började med att hämta ut mitt gymkort som jag beställt. Kände att det var dags att ta träningen till en annan nivå. Började känna att hemmaträningen inte riktigt ger mig den utmaningen som jag behöver.
Nu ska jag bara lära mig hur jag ska göra för att få den ultimata träningen för hela kroppen, jag kan ju verkligen ingenting om tekniker och maskiner :/

Fick en riktigt bra deal via mitt jobb och det är bättre att ha medlemskort på ett gym som har öppet jämt för att kunna passa mina och sambons jobbtider samt dagishämntningar och lämningar.
Riktigt pepp men samtidigt nervös..ni vet den där känslan när man är ny på ett ställe och inte riktigt hittar eller vet hur man ska bete sig. Den känslan samtidigt som det handlar om ett gym där man verkligen känner sig som en fisk på torra land...ja ni förstår ju att det är inte helt lätt mentalt.

Efter mitt besök på gymmet så gick jag till systemet och hämtade ut en beställning som jag gjort och sedan gick jag reklamerade ett par trasiga byxor på kappahl.
Shoppingsuget var ständigt närvarande men efter gymkort,läkarbesök och systembolaget så kände jag att det nog fick räcka och gick och handlade nödvändiga saker på hemköp istället innan jag åkte hem.
Middagen bestod av sesamlax med wokade grönsaker och nudlar..så himla gott!
Tränade och tog en dusch innan jag och sambon satte oss i soffan och tittade på ett avsnitt av tunnelbanan.
Åt proteinglass och utförde samtidigt ett konsumenttest:
Har haft den här ståendes i kylen i flera månader utan att jag kommit till skott att prova den. Det är tur att den har lång hållbarhet.
Den är inte kolsyrad och luktar väldigt mycket päron. Smakar lite grann som fun light och annan sockerfri saft.
Den var faktiskt riktigt god och jag kommer nu leta efter andra smaker att prova.

Gick och la mig tidigt trots att jag hade sovmorgon till dagen efter.
 
Imorse hade jag kunnat få sovmorgon till halv åtta, det ville inte smurfan som vaknade halv sju och tyckte att vi skulle läsa bok. Behöver jag säga att jag inte riktigt höll med.
Vi åt frukost och smurfan fick titta på pippi på de sju haven medans jag gjorde mig iordning och fixade lite hemma.
Lämnade smurfan på dagis vid kl nio och sedan undrade jag lite smått vad jag skulle göra fram tills jag började jobbet kl elva.
Bestämde mig för att gå till jobbet. Det är nog ca fem km. Började mäta tiden först vid Ica efter jag handlat lite frukt.
Tog mig 45min från Ica Sävja till jobbet, tyvärr så verkar mitt aktivitetsband inte fungera speciellt bra på distanser då den hävdade att det endast var tre km. Enligt google så är det drygt fem.
Det regnade större delen av vägen och därefter så blåste det så jag var rätt blöt och kall när jag kom fram. Tur att man har ett element vid skrivbordet.
Lägger man till de ca 20min det tar hemifrån via dagis ner till Ica så har det blivit ungefär en timmes powerwalk idag. Inte illa!
 
Efter jobbet idag så kommer jag nog gå ner till stan innan invägningen och hoppas på att det hjälper förbränningen. Efter invägningen så blir det nog en skön slappardag i soffan när smurfar är lagda för natten och middagen uppäten.
 
I helgen kommer min syster med familj och umgås med oss. Det ska bli riktigt trevligt. Blir antingen att åka och bada eller en tur i skogen med de små huliganerna :) Det ser jag verkligen fram emot!
 
Avslutar med en bild på en mycket envis liten fröken som skulle gå hem själv från dagis i måndags :D