Semesterpaus

Har tagit en välförtjänt bloggpaus under semestern men nu är jag tillbaka med en hel del historier i bagaget.
 
Jag kan ju börja med mitt resultat på vårruset som jag inte alls var så peppad på från början.
Blev som sagt en hel del dötid efter jobbet men jag strosade runt och kollade in de få stånd som stod utställda på området. När det började närma sig uppvärmning så tog jag och lade in mina saker i inlämningen och gick och ställde mig i min startfålla (gruppen som skulle springa). Mitt i uppvärmningen så inser jag att jag fortfarande har mina solglasögon på mig..jag som aldrig sprungit med solglasögon innan, ajajaj. Tänk om de glider ner på näsan hela tiden under loppet då kommer jag bli tokig! Stod i valet och kvalet länge om jag skulle sprinta tillbaka och lämna i dem men jag tycket de verkade onödigt bökigt och alltför tätt inpå starten så jag valde att chansa.
Vid starten så tog jag rygg på de som höll bra takt som passade mig men försökte också hålla tillbaka mer än vad jag gjorde i det förra loppet. Höll ett bra och ganska jämnt tempo genom hela loppet och tog ett nytt personligt rekord när jag kom i mål.
Var helt död men det kändes så skönt!
 
Tiden enligt tävlingens tidtagning blev 28:56 min
 
Inte alls illa!
 
Efter detta lopp så blev det inte så mycket mer löpning på ett antal veckor faktiskt. Jag packade ner löparkläder på semestern men de låg orörda dagen vi åkte hem. Orken och lusten fanns helt enkelt inte.
 
Samma vecka som vårruset så skulle vi gå på semester. Jag jobbade mina sista dagar på jobbet för obestämd framtid dessvärre då något beslut om en framtida tjänst fortfarande inte hade tagits när jag gick på semester.
På torsdagen den första juni så lyfte planet mot bulgarien som jag tänkte berätta mer om i nästa inlägg.
 

Kommentera här: