Nytt dagis, bakning och konsumenttest

Från och med i måndags så går smurfan på ett sommardagis då hennes ordinarie är stängd, de samlar då ihop de barn som behöver dagisplats under sommaren till en förskola i distriktet.
Hon verkar trivas jättebra och det är verkligen inte svårt att lämna henne på morgonen. Naturligtvis underlättas det av att det både är personal och barn där från hennes vanliga dagis där också och inte bara nytt.
 
I tisdags blev det konsumenttest av ännu en propud. Denna gången blev det Lemon cheesecake.
Konsistensen är inte lika rinnig som de andra utan mer fast vilket jag tycker är bra. Den är mer som en pudding.
Däremot smaken är lite fadd, den smakar inte så mycket av det som det borde göra. Mer citronsmak hade varit önskvärt. Kommer nog inte köpa den fler gånger.
Så efter att ha testat alla Njies propud produkter i burk så blir resultatet att det endast är choklad, blueberry muffin och vanilj som jag kommer köpa fler gånger. Resten kan jag definitivt vara utan.
 
Har en produkt kvar att prova och det är Njies milkshake med mangosmak.
 
Igår började jag att baka inför fredagens spel. Blev kardemummakaka som efter en provsmakning visade sig vara riktigt god..även om jag nog hade föredragit mer kardemumma i.
I eftermiddag efter jobbet så ska det bakas browniepaj, det ska bli väldigt spännande.
 
Har träningspass inbokat idag också som jag hoppas kunna hinna med efter middagen i kväll.
 
Ser fram emot invägningen i eftermiddag även om jag inte tror att det blir lika stor siffra som förra veckan.
I och med att vi bytt dagis nu så blir det inte lika många promenader vilket jag måste kompensera på något sätt.
Försöker komma ihåg att springa i trapporna på jobbet och tränar i alla fall två gånger i veckan.
 
Hade sagt till sambon att jag skulle promenera hem (ca 7km) idag efter invägningen men glömde bort det i stressen imorse och tog helt fel skor.
Kanske lika bra på sätt och vis då jag har en hel del att göra i eftermiddag.
Har ju en hel vecka nästa vecka att promenera på. Är det bra väder i helgen kanske jag kan locka med sambon på en långpromenad :)
 
 
 
 
1 Sofie:

skriven

Hej Malin!

Jag jobbar med castingen till nya "Du är vad du äter" med hälsocoachen Annika Sjöö och letar efter deltagare för fullt. Snubblade in på din blogg när jag googlade på ordet "banta" och tycker att du låter spännande. Jag ser att du jobbar på själv för att gå ner i vikt, och tränar då du hinner med men du får jättegärna mejla mig på halsa@titan.se om du vill veta mer - eller om du kanske känner någon annan som skulle kunna vara intresserad så får du gärna tipsa vidare! :)

Ha en bra dag!
Bästa hälsningar Sofie, Titan Television

Svar: Hej Sofie.
Tack för förfrågan men känner att tv inte är något för mig och dessutom så ser jag ingen anledning till att ändra mitt sätt att utföra min viktresa på.
Har hittat ett koncept som fungerar för mig och då blir det en väldig chanstagning att byta till något helt annat som jag inte vet om det fungerar eller ej.

Jag hoppas du hittar någon annan som är intresserad.

Vänligen
Malin
Malin

Kommentera här: