mössor och invägningar

Tror ni det fanns någon mössa på marknaden när jag väl kom dit i tisdags? Icke sa nicke! Marknaden var ungefär hälften så stor som den brukar vara så vi fick då därifrån tomhänta.
 
Ionsdags kontaktade jag istället en vän till mig som syr kläder och säljer. Så jag beställde en egendesignad mössa istället och säkerligen mycket billigare än vad den hade kostat annars.
Inväntar den med spänning och den bör komma med posten idag eller på måndag :)
 
Annars har jag mest försökt att kurera mig denna veckan. Har mått riktigt dåligt och som jag trodde så utvecklades det till en riktig förkylning. Ont lite överallt och helt täppt i hela huvudet känns det som.
Någon energi för någonting finns verkligen inte.
 
Igår slutade jobbet lite tidigare och åkte ner på stan för att utföra lite ärenden innan jag skulle åka hemåt.
Fick inte något utav mina ärenden gjorda, sakern jag skulle köpa fanns inte och min och smurfans frisör hade inte klipptider på drygt två veckor så det var bara att åka hem tomhänt mer eller mindre.
Något jag däremot lyckades få gjort var att gå och väga mig hos min coach för första gången på två veckor. Hade ställt in mig på att ha gått upp ett-två kilo så jag blev nästan glad över att ha stått still i två veckor. Kändes bättre än mina farhågor.
 
Lagade falukorv med potatismos till middag vilket smurfan älskar så det blev en rejäl portion för henne. Själv åt jag kokt broccoli till vilket jag älskar mer än potatismos :D
Efter läggning och plock i köket så blev det soffhäng för vår familj. Kände mig helt mörbultad och jag kan inte påstå att jag ser fram emot en helg helt själv med smurfan. Min kära sambo föreslog att hon och jag skulle åka till ikea..som att jag inte kommer ha det jobbigt nog ändå :P
Vi får se vad vi hittar på. Jag hoppas i alla fall på att få friska på mig så jag får komma iväg till gymmet igen.
 
Imorse vägde jag mig som vanligt och det visade på +0,2kg och det tycker jag är helt ok med tanke på veckorna som varit. Jag tror att det är en hel del vätska som försvunnit ur kroppen också då jag inte har lika tydliga märken efter strumporna längre.
 
Fast just nu känns allt bara jobbigt och motigt faktiskt. Brist på ork och motivation. Orkar inte räkna, trött på att räkna. Men jag har ju satt upp ett mål att nå min målvikt i sommar så det gäller bara att nöta. Förr eller senare kommer jag ur svackan..det har jag ju gjort förut. :(
 

Kommentera här: