Roliga resultat!

På grund utav min envisa förkylning så har det inte blivit så mycket spring i trappor eller så intensiva träningspass men jag har gjort så gott jag kunnat. Jag har skött min kost och hållit mig inom mina points hela veckan.
Verkar som att det gav en ordentlig utdelning sedan förra veckan!
 
Var på invägning på VV igår efter att ha hämtat smurfan på dagis. Tanken var ju att bara väga in mig och sedan åka hem men som tur var så kom sambon med ett tidigare tåg från jobbet så han kunde hämta upp smurfan vid VV så jag kunde gå på möte :)
Ställde mig på vågen och fick svaret på varför jag inte gick ner något förra veckan, kroppen gjorde helt enkelt en kraftansträngning för att kunna gå ner 1,4 kg till denna veckan istället!
 
Detta innebar antuligtvis att jag skulle få mitt efterlängtade diplom men både jag och coachen tyckte det var lite futtigt med -10kgs diplom när man gått ner över 30 så det fick bli nästa nivå istället. Ett -25kg diplom:

 
En fantastisk torsdag om man ignorerar det kassa vädret :D
 
Jag och smurfan tog sedan en varsin banan efteråt i väntan på att sambon skulle komma och hämta upp henne.

Mötet handlade denna veckan om motivation och jag kan säga att det inte är en bristvara nu när man ser hur bra det går!
Förutom mitt nästa mål på -35kg så har jag även målet att nå under 80 tills vi ska åka till gran canaria, det är inte omöjligt men det gäller att kämpa ordentligt.
 
Efter mötet åkte jag hem och möttes av en sambo som inte kom in i huset, våra tags fungerade inte till ytterdörrarna :/
sambon ringde till jouren men undertiden han pratade med dem så kom en låssmed och öppnade, var tydligen ett stort fel så många drabbades. Problemet kunde inte heller åtgärdas under kvällen utan han fick återkomma dagen efter.
Man får hoppas att man kommer in i huset i eftermiddag när man kommer hem.
 
Imorgon hoppas vi på fint väder och att min syster med familj kommer över på valborgsfirande, mösspåtagning och middag :)
 
Ska försöka mig på ett träningspass ikväll sen ska jag bara ta det lugnt ett par dagar och bota min förkylning.
Nästa vecka jobbar jag bara en dag så jag ska nog hinna krya på mig ordentligt :)

Ingen belöning

Blev ingen klänning som belöning igår. Efter att ha provat den framför sambon så konstaterade jag att det fanns detaljer jag inte gillade..
Framför allt hur skärningen gjorde så att magen framträdde på ett icke önskvärt sätt.
Min sambo sa att om jag stör mig på saker så kommer den bli hängandes i garderoben och då är det dumt att köpa den. Han känner mig alltför väl!

Vad jag däremot lyckades inköpa var en ny vårjacka som för ovanlighetens skull var färglad, jag köpte en röd! Den sitter dessutom mycket bättre än den jacka som numera är för stor och sitter som en säck på mig.

Nu känner jag att det är lite köpstopp ett tag och att jag faktiskt har kläder som jag kan använda ett tag.

Skulle egentligen behöva sälja av en del kläder både från mig och från smurfan. Har flera kartonger på vinden som skulle behöva gås igenom och läggas ut på säljsidor!

Det får bli ett projekt för en regnig sommardag! :)

Yes!

Kapade 0,6kg till denna veckan och är nu nere på 80-talet äntligen! Belönar mig själv med en ny klänning i eftermiddag tror jag :)
 
Annars är det vaccination på schemat efter jobbet, låter ju också kul :D
 
Resten av veckan bjuder på långa dagar på jobbet och det är sista veckan med mitt träningsprogram. Inför nästa vecka så väljer jag att ta ett annat program för att variera mig lite.
 
Idag kom vår nya soffa plats medans jag är på jobbet, är riktigt nöjd!
 
I helgen är det sista april här i Uppsala (valborg i resten av landet) och det ska förhoppningsvis firas med vänner och mösspåtagning i carolinabacken. För en gångs skull så är sambon ledig så det gäller att passa på att njuta.
 
Nu ser jag fram emot torsdagen som förhoppningsvis kan ge mig ett diplom. Blir dock inget möte för min del då barnvakten är i london och sambon jobbar sent, så det blir att hämta smurfan och sedan gå upp och väga in mig lite kort. Kan inte och vill inte ha med min vilda två-åring på ett möte som tråkar ut henne till max!