Invägningar och motivationshöjare

Blev en ganska lugn träning efter jobbet igår. Kände att cykling däremot tog lite väl mycket på knäna så det blev bara en kvart innan jag bytte till roddmaskinen.
Trettio minuter på open stride-maskinen blev det också innan jag duschade och bytte om för att ta mig till invägningen.
Ni vet ju på ett ungefär hur min vecka varit så mina förhoppningar var inte särskilt stora och hoppades att jag i alla fall gått ner något hekto.
Blev riktigt chockad när jag såg att vågen visade -2kg på två veckor!
Nu har jag kommit under 80-strecket även på torsdagar.
Riktig motivationshöjare måste jag säga!
 
Efter mötet åkte jag hem och åt middag och såg finalen av kockarnas kamp (ja vi ligger lite efter med våra tv-program).
Ingen mer träning nu förrän på torsdag! Veckan är verkligen fullspäckad med aktiviteter så tiden finns verkligen inte till träning. Eller jo det finns om jag kan tänka mig att knappt träffa min familj på kvällarna och inte sova så mycket ;)

Denna morgonen var jag riktigt nyfiken på vad vågen skulle visa med tanke på gårdagen. Blev inte mindre förvånad eller glad då vågen visade ett tapp på 1,5kg sedan förra fredagen!
Vet inte riktigt om jag förtjänar det minuset men jag är glad och njuter av det ändå :D
I och med detta så har mitt bmi hamnat på tjugotalet och jag räknas inte längre som fet utan om överviktig, det var längesedan kan jag säga!
 
Hittade för övrigt en del gamla klänningar på vinden som jag inte sett på länge och de sitter numera som en smäck. Den ena har jag inte  kunnat ha sedan jag gick ut nian..det ni..det är riktigt längesedan.
Den andra är en nyårsklänning som jag måste erkänna sitter bättre på mig nu än vad den gjorde för 16 år sedan när den användes senast.
 
Så helgen inleds strålande som ni förstår och bättre blir det.
Ikväll är det spelkväll med vänner och imorgon väntar tjejdag. Någon sminkning på M.A.C blir det tyvärr inte då de var fullbokade men vi är inbokade till nästa helg istället.
Det blir lite julmarknad,shopping,middag och bio i alla fall och det ska bli riktigt kul.
Någongång under morgondagen ska jag hinna fixa ihop en tårta också till söndagen. Adventsmys och fika blir det på söndagen och det är nästan så jag hoppas att det hinner komma lite snö tills dess.
 
På måndag ska jag till BVC med smurfan på hennes 2,5 årskontroll. Ska bli spännande och se hur mycket hon har utvecklats sedan sist. Man har ju ett litet hum men det är ändå kul att se mer exakt.
 
Hoppas ni får en strålande och mysig adventshelg <3

Kommentera här: