Konsert, shopping, invägning och firanden

I tisdags var jag och sambon iväg på konsert. Jag lämnade av smurfan hemma hos mormor och morfar innan jag åkte in till stan och mötte upp sambon.
Vi promenerade från stockholms central bort till vapiano på kungsbron.
Jag åt en hygglig sallad med tonfisk även om jag kan tycka att de slungat salladen i lite för mycket dressing. Nästa gång blir det att be om dressing på sidan.
 
Vi åkte till globen och flanerade omkring där innan vi gick in i arenan och hittade våra platser.
Efter en del väntan så började förbandet Monster Truck att spela..tyvärr skränigt ljud och för mycket diskant. Tror ljudkillen var döv eller nått.
När förbandet spelat klart så fick vi vänta en bra stund innan huvudnumret Nickelback äntrade scenen.
Var lite orolig att sångarens strupoperation förra året skulle ha förändrat rösten men som tur var så var oron obefogad. Riktigt bra konsert! Blev lika nöjd som förra gången men däremot tycker jag att publiken var lite väl tam. Inte lika mycket ös som för fyra år sedan.
 
 
 
 
 
Vi kom hem till mina föräldrar vid tolv, lomhörda och trötta :)
 
På onsdagen så åt vi frukost och drog sedan iväg till Mall of Scandinavia. Hade bara varit där på nyårsdagen innan då det var helt folktomt. Viss skillnad nu kan jag säga.
Vi kom mitt lunchen och det var packat med folk på varenda restaurang. Naturligtvis så skulle vi också äta och vi hamnade på ett ställe som heter Egon, lite väl lång väntan på maten och maten var ljummen när den väl kom. Sambon framförde klagomål både i restaurangen och på facebook och fick lunchkuponger som kompensation..det är vad jag kallar bra service och mån om sina gäster.
 
Sedan började shoppingen. Det finns många butiker i denna galleria..sjukt många faktiskt. Rätt många kunde man skippa då det är butiker som finns var som helst i sverige. Sen fanns det märkesbutiker som det inte ens var lönt att gå in i av prisskäl.
Gick dock in på kappahl för att hitta nya jeans. När man gått ner fyra storlekar i byxor så märks det till slut att nya behövs. Blev två par i storlek 42!
Kom även hem med en ny bh och ett linne.
Sambon hittade inget förutom strumpor..men så är det också som han säger..det finns alltid färre butiker för män i gallerior än vad det finns för kvinnor.
Det är sällan han hittar något bland annat av den anledningen.
Smurfan fick nya filmer och en mjukiskanin från Nalle Puh.

 

Vi var ju tvugna att gå in på disney store (jag är en disneyfanatiker ut i fingerspetsarna).
 
De vet hur man lockar in kunder i alla fall!
 
Vid halv sex började min kära familj ge upp och vi begav oss hemåt.
Då ingen var särskilt hungrig så skippade vi middag och tog det lugnt resten av kvällen.
 
Igår var det min och sambons fyra-årsdag. Då detta var en vanlig torsdag så firades den inte särskilt storslaget men lite guldkant på dagen blev det.
När jag var på väg ner på stan för att väga in mig så ringer sambon och säger att tågen strular så han inte kommer hinna till dagis. Så det fick bli att jag får snabbt väga in mig på viktväktarna och sedan ta bussen till dagis för att hämta upp smurfan. jag är bara glad att jag slutade 16 och inte 17 för då hade jag inte heller hunnit.
När sambon kom hem hade han köpt blommor
 
Dessutom lagade han till Bouillabaisse som är en utav mina favoriträtter.
 
När smurfan hade gått och lagt sig så åt vi fruktsallad med vaniljglass och såg på film.
 

Riktigt bra dag ändå får jag säga.
Att jag dessutom hade gått ner 1,6kg sedan förra torsdagen var en riktig bonus!
 
Idag är det dock en vanlig fredag och svenssons som vi är så ska vi äta tacos ikväll framför tv:n.
I helgen blir det nog annorlunda då sambon planerat en överraskning, det enda jag vet är att jag ska vara ombytt och klar till kl halv tre på eftermiddagen. Ska bli väldigt spännande och se vad han hittat på.
 
Måste få inflika två saker så här i slutet. För det första så är dagens lunch på Matikums Rullan här på jobbet bland det godaste jag ätit på länge
Pumpasoppa med getost,rostade pumpafrön och smördegspuffar.
Ingen aning om sp-värde men jag har höftat lite på 11sp allt som allt.
 
Jag har också ätit något som var mindre gott denna veckan
 
Denna nya proteinpudding har en läskigt grynig konsistens och har en underlig kemisk bismak som inte alls var angenäm.
Vill man äta proteinpudding med chokladsmak så röstar jag på Njies Propud!
 
 
Mina points har inte följts slaviskt denna veckan. Det har blivit lite fika och lite annat under veckan..vi får väl se hur det visar sig på vågen på måndag. Jag har dock inte förbrukat hela min veckobonus än men har en känsla av att den kommer gå åt imorgon.

Kommentera här: